Malatya Niyazi-i Mısri Vakfı’ndan Ramazan Tebriği
Bu sene yazın gelmesiyle Kuran ve imani meselerle meşguliyetimizin azalmaması adına okumalarımızı değişik şehirlerde yaptık.
Bunlardan biride Kastamonu idi. Mehmet Feyzi Pamukçu Abi’nin kabrini ziyaret ettik. Fatihalar okuduk. Ne mutlu o ağabeylerime bize bu günleri hazırlamada öncü oldular. Makamları cennet olsun. Amin
Kurani ve imani meşguliyetimiz aralarda çay ikramiyle kesiliyordu. Gün boyu okumalar devam ediyordu. Malatyalılar olarak başka yerlere de gittik. Gitmediğimiz yerlerden gelenler oldu. Yaz boyu Malatya’da yüzlerce kişi kuran dersleriyle meşgul oldu imanını yeniledi.
Peygamberimiz (sav) “Lâ ilâhe illallah diyerek yenileyiniz” (Müsned-i Ahmed, 2:359 buyruğuna uyarak yola çıktık.
Ayrıca esnaf ağabeylerle ziyaretlerimizde oldu bunlardan biride en son vardığımız yer olan Barla’da üstadın evine gittik.
Ramazan öncesi şevke medar olmuştu bunlar. Sizlerde şevke medar olması için gönderiyoruz.
Cenab-ı Hak, mübarek Ramazan-ı Şerifini bütün müslümanların ve bizlerin hakkımızda bu Ramazan’daki Leyle-i Kadrimizi bin aydan hayırlı ve bin ay kadar medar-ı sevab eylesin, ümmet-i Muhammediye ye saadet ve selâmet versin, âmîn!
Malatya Niyaz-i Mısri Vakfı Esnaf ve Talebeleri